fbpx

Общежития

Общежитията имат същите проблеми с вредителите, както обикновен жилищен блок – те биват нападани от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, дървеници, мухи, молци и др. Унищожаването им е трудно поради факта, че те бързо плъзват по цялата сграда и опитите на отделни обитатели да се справят с проблема са обречени на неуспех.

В същото време Вие трябва да полагате добри грижи не само за поверените ви помещения и оборудване, а и за настанените в общежитието деца или възрастни.

Не се налага да се справяте сами с неприятния проблем. Можете да имате надежден партньор, който не само да изгони нашествениците, а и да се погрижи те никога повече да не се завръщат.

ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ! ПОТЪРСЕТЕ НИ СЕГА!

“ДДД Лукс” притежава лиценз за извършване на ДДД дейности според всички изисквания на Министерството на здравеопазването. Ние Ви предлагаме:

* Еднократни услуги за унищожаване на вредители.

* Лично отношение и персонални предложения.

* Цялостно третиране на сградата, което ще доведе до реални и трайни резултати в борбата с вредителите.

* Сключване на договор за абонаментни услуги. Договорът включва всички изисквани от закона.

* Бързо и качествено гаранционно обслужване. Ако в срока на договора вредителите се появят отново, само ни се обадете – наш екип ще Ви посети възможно най-скоро и ще се погрижи да отстрани проблема дискретно.

Всички препарати, които използваме, са разрешени за употреба и са напълно безопасни за хора и домашни любимци.
Call Now Button