fbpx

Производствени предприятия за храни и складове за суровини и готова продукция

Всички производители и търговци на храни са наясно, че трябва да поддържат идеална хигиена в своите производствени помещения и складове. Но дори когато се грижат съвестно за чистотата, това не може да предотврати напълно нашествието на вредители.

Мишки, плъхове, хлебарки, мухи са само част от опасните гризачи и насекоми, които лесно могат да се промъкнат през врати, прозорци, канализационни тръби и др. Те представляват заплаха не само за продукцията, но и за здравето на работниците и клиентите на предприятието.

ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ! ПОТЪРСЕТЕ НИ СЕГА!

“ДДД Лукс” притежава лиценз за извършване на ДДД дейности според всички изисквания на Министерството на здравеопазването. Ние Ви предлагаме:

* Професионално, бързо и безопасно третиране на всички помещения в сградата, съобразено със спецификата на извършваната в тях дейност.

* Сключване на договор за абонаментни услуги по  дезинсекции и дератизации. Договорът включва изискваните от закона ежемесечни третирания.

* Издаване на необходимите документи, които трябва да бъдат представяни на проверяващите институции.

* Бързо и качествено гаранционно обслужване. Ако в срока на договора вредителите се появят отново, само ни се обадете – наш екип ще Ви посети възможно най-скоро и ще се погрижи да отстрани проблема.

Всички препарати, които използваме, са разрешени за употреба и са напълно безопасни за работещите, работните помещения и продукцията.
Call Now Button