fbpx

Хотели

Хотелските стаи и общи помещения не са застраховани от нападение на вредители – мишки, плъхове, хлебарки, мравки, комари, мухи, молци и т.н. Веднъж проникнали в сградата, те лесно се разпространяват навсякъде и борбата с тях се оказва трудна и дълга.

Но за да бъде хотелът Ви успешен, в него Вашите гости трябва да се чувстват дори по-добре, отколкото в собствения си дом. Като добри домакини, които се грижат за комфорта и здравето на гостите си, Вие не можете да си позволите нежелани нашественици да смущават почивката им.

Не се налага да се справяте сами с неприятния проблем. Можете да имате надежден партньор, който не само да изгони нашествениците, а и да се погрижи те никога повече да не се завръщат.

ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ! ПОТЪРСЕТЕ НИ СЕГА!

“ДДД Лукс” притежава лиценз за извършване на ДДД дейности според всички изисквания на Министерството на здравеопазването. Ние Ви предлагаме:

* Еднократни услуги за унищожаване на вредители.

* Лично отношение и персонални предложения.

* Бързо, дискретно и безопасно третиране на всички видове помещения в сградата.

* Сключване на договор за абонаментни услуги. Договорът включва всички задължителни третирания по закона.

* Бързо и качествено гаранционно обслужване. Ако в срока на договора вредителите се появят отново, само ни се обадете – наш екип ще Ви посети възможно най-скоро и ще се погрижи да отстрани проблема.

Всички препарати, които използваме, са разрешени за употреба и са напълно безопасни за служители, посетители и домашни любимци.

Call Now Button