fbpx

Фармацевтични компании

Производството на фармацевтични продукти е специфично и е свързано с повишени хигиенни изисквания от страна на държавата.

В същото време сградите на фармацевтичните компании са като всички останали и е лесно да бъдат нападнати от вредители – мишки, плъхове, хлебарки, мухи и др.

Знаем, че този тип компании са обект на чести проверки от страна на институциите. От друга страна нашите специалисти са наясно с всички законови изисквания към помещенията и ДДД услугите в тях. Ето защо можете спокойно да оставите тези грижи изцяло на нас.

ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ! ПОТЪРСЕТЕ НИ СЕГА!

“ДДД Лукс” притежава лиценз за извършване на ДДД дейности според всички изисквания на Министерството на здравеопазването. Ние Ви предлагаме:

* Професионално, бързо и безопасно третиране на всички помещения в сградата, съобразено със спецификата на извършваната в тях дейност.

* Сключване на договор за абонаментни услуги по  дезинсекции и дератизации. Договорът включва изискваните от закона ежемесечни третирания.

* Издаване на необходимите документи, които трябва да бъдат представяни при проверка.

* Бързо и качествено гаранционно обслужване. Ако в срока на договора вредителите се появят отново, само ни се обадете – наш екип ще Ви посети възможно най-скоро и ще се погрижи да отстрани проблема.

Всички препарати, които използваме, са разрешени за употреба и са напълно безопасни за работещите, работната среда и продукцията.
Call Now Button