fbpx

Хранителни и питейни заведения

Няма как да си позволите на мишки, плъхове, хлебарки, мухи и други вредители да обитават помещенията, в които приготвяте храна и посрещате гостите на своето заведение.

Гризачите и насекомите ще заразят или унищожат хранителните продукти, които съхранявате, ще създадат опасност за здравето на персонала и посетителите Ви, ще изгонят клиентите и ще Ви навлекат сериозни глоби.

Не се налага да се справяте сами с неприятния проблем. Можете да имате надежден партньор, който не само да изгони нашествениците, а и да се погрижи те никога повече да не се завръщат.

ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ! ПОТЪРСЕТЕ НИ СЕГА!

“ДДД Лукс” притежава лиценз за извършване на ДДД дейности според всички изисквания на Министерството на здравеопазването. Ние Ви предлагаме:

* Еднократни услуги за унищожаване на вредители.

* Лично отношение и персонални предложения.

* Сключване на договор за абонаментни услуги. Договорът включва всички изисквани от закона.

* Бързо и качествено гаранционно обслужване. Ако в срока на договора се появят неочаквано нови вредители, само ни се обадете – наш екип ще Ви посети възможно най-скоро и ще се погрижи да отстрани проблема.

Всички препарати, които използваме, са разрешени за употреба и са напълно безопасни за служителите, посетителите и работната среда.
Call Now Button